Premis “Aim for change”

Les alumnes de 1r de BAT d’Aura participen en els premis “Aim for change 2020” que ha convocat la Institució Familiar d’Educació amb motiu del seu 50è aniversari. Una premis que tenen per objectiu premiar l’esforç, inspiració, resultats i impacte de les iniciatives solidàries desenvolupades pels alumnes en col·laboració amb la comunitat educativa del centre.

El projecte solidari que presentem en aquest concurs porta el títol “Pide un deseo y sopla!”. 

En col·laboració amb l’Associació Socioeducativa Joventut i Vida on la seva missió és contribuir a la transformació social i individual de les persones excloses i vulnerables. Aquesta associació actua especialment amb la joventut i famílies amb dificultats i defensen els drets humans treballant a través de la intervenció socioeducativa i psicosocial. Una de les accions que realitzen, és garantir un plat calent de menjar al dia a les famílies més necessitades.
L’objectiu del nostre projecte és que tots els nens i nenes d’aquestes famílies amb necessitats, puguin celebrar el seu aniversari, demanar un desig i bufar les espelmes rodejats dels seus familiars i amics.

En aquest projecte, es vol implicar al màxim de gent possible, començant per famílies i personal de l’escola. Les persones voluntàries, juntament amb les líders dels projecte, seran les encarregades dels preparatius de la festa d’aniversari i de les activitats i tallers que es faran.