Lectura diària

Tenir mitja hora diària dedicada a la lectura és un luxe. D’aquest benefici en gaudeixen els nostres alumnes diàriament al final del matí dins la seva aula.

Cada classe té una dotació específica de llibres per a la lectura durant esta estona diària. L’alumne pot escollir, entre llibres adequats a la seva edat i gaudir-ne de la lectura i de totes aquelles avantatges que té: enriquiment del seu vocabulari i comprensió lectora, ajuda a la facilitat de paraula, despertar la imaginació i la creativitat, mantenir-se una estona pausada i tranquil·la a una activitat personal, etc. però, sobretot, enriquiment personal. Un autor clàssic deia que la lectura és un viatge: un s’endinsa en un món -real o de ficció- i, a través de les seves pàgines es va omplint d’imatges, situacions, coneixements nous que van depositant en la seva motxilla un munt d’experiències noves.

Sabem que, com més es llegeix, més ganes de llegir té un. Perquè la lectura és una afició bona, enriquidora i saludable, molt saludable.