La festa de Nadal: making of

Les dates de Nadal sempre porten un munt de sorpreses. Al col·legi, una de les agradables sorpreses és la Festa de Nadal. Però el que només es veu és la punta del iceberg…

Efectivament, perquè la representació de Nadal sigui un èxit són necessàries moltes d’hores de preparació: redacció del guió, càsting, assajos dels balls i de les cançons per part de la coral, assajos dels protagonistes i memorització de cadascun dels seus rols, gravació de la festa i, finalment… l’actuació final. Un munt d’hores que no es veuen però que serveixen per a treballar molts aspectes que tenen a veure amb el teatre i la dramatització: aprendre un paper o uns passos de ball, saber actuar davant el públic, moviment corporal, coordinació amb els altres, treball en equip. Moltes són les avantatges a nivell formatiu el fet de sortir a escena.

Un altre aspecte que millora el resultat final és l’entusiasme i la motivació amb la que actuen tots els participants. Tot plegat fa que el producte final sigui molt millor: una esplèndida festa de Nadal per encetar aquests dies tan entranyables.