Jornada per a professors de Religió

La Universitat Internacional de Catalunya va organitzar la V Jornada pedagògica per a professors de Religió, a la que van ser-hi presents uns quants representants del col·legi.

El dia va començar amb una sessió molt pràctica a càrrec de Jack Valero, fundador de Catholic Voices, que va fer treballar al professorat sobre com transmetre la nostra identitat a través de casos reals que es produeixen a l’aula. El ponent, expert en comunicació, va insistir en la tècnica del reframing,  trobar punts o valors en comú amb les persones que posen en entredit tot el que diu l’Església Catòlica. La resta de la jornada, després d’un matí molt intens, va ser dedicat a treballar, en grups i en forma de tallers, algunes metodologies per impartir la matèria.

Tot plegat, unes sessions molt interessants en les que, sobretot, es va aconseguir treballar de manera molt pràctica, intercanviar experiències amb professionals d’altres escoles i aprendre que, per a un professor, és un verb que sempre s’està conjugant.