Join the Movie Learning World

MOVIE LEARNING! Una nova metodologia d’entrenar-se per créixer com a família!

El Movie Learning és una nova manera d’entrenar-se per a descobrir eines, prendre les millors decisions i gestionar amb èxit les emocions a través de bon cinema.

El curs consta de 4 sessions. Dues sessions per pel·lícula. Una en petit grup de 4/6 matrimonis i l’altra, en sessió general, a l’escola, amb tots els participants del curs, moderada per un o dos experts que faran un workshop amb els participants sobre la temàtica de la pel·lícula.

Cada curs consta de dues pel·lícules. Primerament els matrimonis participants, visualitzen la pel·lícula a casa seva i fan les activitats corresponents. Llavors queden amb el seu grup per comentar les activitats i fer-ne alguna de nova. Finalment, cada matrimoni assisteix a la reunió general a l’escola on hi haurà un workshop amb una part més pràctica i una altre més teòrica.

Cada sessió a l’escola dura, aproximadament, 1h 15min, i llavors hi ha un piscolabis per als assistents que desitgin quedar-s’hi.

S’han fet 3 edicions de Movie Learning a Les Alzines. A la tercera edició hem introduït una novetat que ha estat un èxit. En una de les pel·lícules podran assistir els nens i nenes a partir de 5 anys d’edat si prèviament s’han inscrit. Ells tindran una sessió a part de la dels pares sobre gestió emocional.

La mitjana d’inscrits ha estat sempre entre 150/200 persones.

Aquí us deixem el vídeo promocional de l’última edició.