Escoles que transformen el món!

Dijous 2 de març a l’Auditori del Col·legi d’Advocats de Tarragona va tenir lloc la conferència “Escoles que transformen el món” a càrrec d’Alfredo Hernando.

La trobada, dins del marc del nou Pla estratègic 2016-2020: Aude! va comptar amb una conferència d’Alfredo Hernando, educador i investigador expert en innovació, autor del llibre “Viatge a l’escola del segle XXI”, projecte educatiu que identifica les escoles més innovadores del món per a comprendre aquelles metodologies que estan canviant l’educació.

La celebració d’aquesta jornada té un doble objectiu de donar a conèixer Aude! i d’obrir un debat de reflexió sobre què és innovar i quin paper ha de tenir l’escola. Des de les escoles d’Institució, i en concret Aura i Turó en aquest cas, l’objectiu és compartir amb el nostre entorn les nostres il·lusions reflectides al pla que recull un procés participatiu portat a terme el curs passat amb les famílies, els professors, els alumnes, els antics alumnes i experts de diferents àmbits del món educatiu.