Dóna futur

Al l’objectiu de fer un crowdfunding, Arabell i Terraferma van organitzar un primer sopar en benefici d’alguns projectes dels dos col·legis. Va ser totalment un èxit, que demostra la bona acollida que tenen les nostres escoles dins moltes entitats de la ciutat, els nostres antics alumnes i totes les persones que van assistir a l’esdeveniment.

El sopar ve tenir unes quantes parts ben diferenciades: els directors van parlar al públic de les necessitats reals que es tenen als col·legis i que apostar per alguns projectes materials es donar visibilitat al que s’està treballant, és donar futur; després, un professor de l’IESE, el senyor Miguel A. Ariño, va fer una exposició per parlar-nos d’algunes característiques de la presa de decisions a les organitzacions. Finalment, després del sopar, es va procedir al sorteig d’uns quants regals que havien fet diferents entitats i que es van repartir entre les persones que havien comprat uns números per a la rifa.

Ha estat una gran iniciativa per poder donar suport en aquets moments en els que les escoles, una eina fonamental per al futur de la societat, estan en el punt de mira del debat social.