Dia Internacional de la Llibertat de Premsa

Amb motiu del Dia Internacional de la Llibertat de Premsa vam rebre la visita del Joan Martí, cap de Redacció del diari Segre, que va impartir una sessió magistral a uns quants alumnes d’ESO.

El Dia Internacional de la Llibertat de Premsa es celebra tots els anys el dia 3 de maig. Enguany, per tal de commemorar aquesta efemèride i, de pas, comptar amb l’experiència d’un professional del món de la premsa, ens ha visitat en Joan Martí del diari Segre. Va estar una estona amb els alumnes de 4t d’ESO i els va explicar el funcionament diari de la redacció del diari i com es viu la independència del mitjà de comunicació escrit avui en dia. Un dels consells més interessants feia referència a les famoses fake news que es mouen per les xarxes socials: el convidat va animar als alumnes a contrastar la informació rebuda i no conformar-se mai amb el contingut que reben a través dels social media.

Una sessió especialment interessant que farà que els nostres alumnes llegeixin i mirin les notícies amb una visó més crítica.