Convivència amb els pares i primeres confessions

La Línia de Lideratge ètic d’Aude té molt en compte el desenvolupament personal i harmònic de l’alumne en totes les seves dimensions. Pren pes, especialment en aquest lideratge, l’humanisme cristià que fonamenta tot aquest procès i, en concret, donem molt de valor a la relació entre els pares -primers educadors- i els seus fills.

Per aixó, al llarg dels primers anys de l’etapa de Primària, organitzem algunes convivències en les que participen els pares i els fills alhora, de manera que els pares poden veure, en primera persona, com es mou el seu fill amb els altres companys de classe, si va creixent en autonomia, respecte, esperit de servei, etc.

La convivència de pares i fills de 3r de Primària, a el Poblado, molt a prop del Santuari de Torreciudad, té com a colofó la possibilitat de que els alumnes d’aquestes edats, en completa llibertat, puguin rebre per primera vegada el Sagrament del Perdó, en el curs en que s’estan preparant, molts d’ells, per a la seva Primera Comunió. La trobada a Torreciudad de les famílies amb els seus fills i els seus professors s’acaba convertint, any rere any, en una autèntica festa de la que gaudeixen tots.