Sí, estem preparats per al canvi

Cada persona té talents que l’ajudaran a aprendre al llarg de la vida”.  Així resa la màxima que encapçala aquesta Línia d’acció anomenada “Dream Schools”.

Quantes vegades, tant pares com professors, hem comentat i demanat que voldríem una escola que ajudés a descobrir, a treure fora, el millor dels nostres fills i alumnes; que no és quedés en els ensenyaments i metodologies tradicionals que relegaven a un segon pla els alumnes diferents: café para todos!

Cada alumne té uns talents que el fan diferent de l’altre. La nostra tasca com a educadors és saber veure i descobrir en els altres aquests coneixements i valors que ens fan únics.

Des d’aquesta línia del Projecte Aude, a Turó ja ens hem posat les piles, ens hem activat. Actualment, estem treballant ens uns projectes encaminats a cercar la millora de cada alumne: adequació dels deures -més creatius i competencials-, fer que l’Aprenentatge Cooperatiu sigui una eina vàlida per a tots, treballar per Projectes (ABP), curs d’Oratòria, Ensenyament per a la Comprensió, etc.

Com veieu, una tasca molt engrescadora que ens ajudarà a caminar a pares, professors i alumnes en  l’educació del segle XXI.