El Cros, un esport solidari

Sabem que hem de tenir el cos sa i la ment sana. Al llarg de la setmana, els alumnes van practicant esports de tota mena però, hi ha un esport més sa que córrer a l’aire lliure? Els caps de setmana de la temporada d’hivern, es van organitzant diferents curses d’atletisme a molts indrets del nostre territori. Hi ha qui surt a córrer pels carrers, pels camps, per les pistes esportives. I n’hi ha d’altres que aprofiten les curses de cros per conèixer diferents localitzacions.

Això és el que fan els nostres alumnes: un bon grapat entrenen al llarg de la setmana i participen a les curses organitzades per diferents institucions, de manera que –a banda de practicar un bon esport- comparteixen activitat amb esportistes d’arreu.

Per altra banda, des de fa uns anys, estem organitzant a Turó un Cros Solidari de caire Comarcal o Provincial. A més del vessant esportiu, els participants porten queviures que van al Banc dels Aliments, de manera que molta gent es pugui beneficiar del suport material dels esportistes.

 

243