Airina organitza la II Jornada d’Innovació Pedagògica

El proper dissabte 22 d’abril se celebrarà la Segona Jornada d’Innovació Pedagògica que vol aprofundir en noves eines metodològiques per treballar a les aules: Rutines de Pensament, Treball per Ambients i Emprenedoria.

La Jornada, oberta a tota la comunitat educativa, tindrà lloc al mateix col·legi Airina (Carrer del Nord, 67 – Terrassa), i té per objectiu compartir coneixement i experiències sobre les noves metodologies pedagògiques a Infantil i Primària.

Al llarg de la Jornada podrem gaudir, en primer lloc, d’una conferència a càrrec de la Sra. Neus Sanmartí, doctora en ciències químiques per la Universitat de Barcelona.

Posteriorment, durant la segona part de la jornada, s’organitzaran simultàniament diferents workshops liderats per diverses escoles que s’adreçaran al professorat de diferents etapes educatives que vulguin assistir-hi a la Jornada.

A Airina creiem que la implementació de les noves metodologies docents és part essencial del canvi del paradigma educatiu en el que la nostra societat està immersa.